کسب مقام سوم در مسابقات فوتسال دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور توسط تیم فوتسال دانشگاه رازی - صفحه نخست

بازگشت به صفحه کامل

به گزارش مدیریت تربیت بدنی دانشگاه رازی، مسابقات فوتسال کارکنان و اساتید دانشگاه‌های منطقه ۵ ورزش کشور از بیست یکم   لغایت بیست و چهارم  اسفند ماه۱۳۹۷ با شرکت دانشگاه‌های ایلام، آیت‌الله بروجردی، لرستان ، کردستان و رازی، به میزبانی دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)  برگزار گردید.

این رقابت‌ها  در راستای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های دبیر خانه منطقه ۵ ورزش کشور و با هدف ایجاد روحیه سالم و ارتقاء سطح سلامت کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های منطقه ۵ ورزش کشور برگزار گردید.

تیم فوتسال  دانشگاه رازی با ترکیب دکتر جعفر معصوم پور، هادی جعفری، حیدر بهرامی، سهراب درویشی ، فرشاد عبدلی ، جواد یوسفی ، وحید رزلانسری ، صابر بیگی ، امید حیدری ، بهرام جلالی ، فریدون امیری  با  مربیگری مجید معصومی پور و سرپرستی ایوب ناصری در این مسابقات حضور یافت.

در پایان، تیم فوتسال دانشگاه رازی بر سکوی سوم این دوره از مسابقات ایستاد، تیم‌های کردستان  و ایلام  نیز به ترتیب عناوین اول و دوم  را کسب کردند.

شایان ذکر است؛ دکتر جعفر معصوم پور از تیم فوتسال دانشگاه رازی توسط کمیته فنی به‌عنوان فنی ترین بازیکن مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیأت علمی منطقه ۵ انتخاب شد.