گردهمایی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 5 ورزش کشور

گزارش برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه سجاد در بین دانشگاه های منطقه 5 ورزش سراسر کشور به میزبانی دانشگاه رازی

این کارگاه با حضورمدیران و کارشناسان محترم دانشگاه های منطقه 5 ورزش کشور در سالن تدبیر دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی در روز سه شنبه 17/10/98 ساعت 9 صبح با حضور دانشگاه های آیت اله العظمی بروجردی(ره)، ایلام صنعتی کرمانشاه، لرستان و رازی با موضوع  آشنایی با سامانه سجاد جهت کارشناسان ورزش دانشگاه های تابعه برگزار گردید.

در آغاز جلسه دکتر شهریار عباسیان دبیر منطقه 5 ورزش کشور و مدیر تربیت بدنی دانشگاه رازی ضمن خوش آمد گویی و گرامیداشت یاد و خاطره شهداء به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به اعضاء، خواستار ایجاد فضایی جهت انتقال منش این بزرگ مردان به نسل های بعد شدند.

در ادامه دکتر عباسیان ضمن قدردانی از مدیران و کارشناسان ورزش دانشگاه های منطقه 5 کشور در برگزاری مسابقات منطقه ای در نیمسال اول 99-98  بر لزوم دقت و حساسیت بیشتر برای ارتقاء سلامت مسابقات و هم چنین حضور حداکثری دانشجویان در مسابقات منطقه ای تاکید نمودند.

در این جلسه مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ضمن ارائه گزارشی از برگزاری مسابقات منطقه ای و استانی در نیمسال اول 99-98، موارد و پیشنهاداتی را در خصوص برگزاری هرچه باشکوه تر و پر بار تر مسابقات منطقه پنج بیان نمودند.

در ادامه کارگاهی با موضوع آشنایی کارشناسان ورزش دانشگاه های منطقه پنج ورزش کشور با سامانه سجاد برگزار گردید. آقای ایوب ناصری کارشناس ورزش دانشگاه رازی به عنوان مدرس کارگاه مذکور ضمن ارشاره به تاکید وزارت علوم  بر ثبت نمودن کلیه گزارش فعالیت های دانشگاه مربوطه در این سامانه ، مطالبی را در خصوص کار کردن با سامانه توسعه ورزش همگانی و نحوه تکمیل گزارش فعالیت ها و برنامه های مدیریت تربیت بدنی دانشگاه ها در سامانه مذکور ارائه نمودند . در پایان مقرر گردید که کلیه دانشگاه های تابعه گزارشات را در این سامانه ثبت نمایند.